Härligt

Olle mår mycket bättre idag.Nu har han vilat sitt ben några dagar och han är inte halt längre.Han tar det fortfarnade lite lugnt och det är ju bra det.
För varje dag som går slår vitsipporna ut mer och mer.Idag visade Elliot oss grodägg.Vi träffade Elliot när vi var ute och gick och vi fick gå tillbaka lite för att han ville visa oss grodäggen.Själva hade vi gått förbi dem utan att se dem.Det var ju dåligt för de var på samma ställe som dom alltid är,varje år,faktiskt.Det skall till en liten kille på snart 5 år för att se sånt.Han är för härlig den killen.Han går för sig själv och filosoferar.Han berättade om sin låtsaskompis som blivit biten av en skorpion oxå.Jag frågade vad låtsaskompisen hette,men jag uppfattade inte det.Men det var väldigt mycket som han råkade ut för,vill jag lova.


Postat av: Gunnilla Wilson

Hej på er.
Vad fin han är Otto. Viken skillnad det blev på honom då han blev klippt. Du undrar säkert varför jag inte lagt ut bilderna på Otto men jag har inte brytt mig om datorn på flera dagar jag har ingen lust hoppas den kommer tillbaka, men idag skall jag lägga ut dem. Har inte blivet bättre var hos doktorn i torsdags och skall dit igen till onsdag. Det är jättejobbigt. Jag ger snart upp har inte sovet en natt på flera veckor är helt slut.
Hälsa alla Kram Gunnilla

2008-04-06 @ 08:55:24




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: