Strul

Nu fick jag in en bild flera gånger.Ja 2 iallafall.Jag ger upp för idag.Skulle lägga in en bild på Lucas och hans moppe men det misslyckades.Örker inte mer idag.Gör ett nytt försök i morgon.


Leka doktor kanske



Leka doktor kanske



John med yngsta barnbarnet



En söt terrier som var i Partille

Jävla dator.Jag skriver och skriver men kan inte publicera för datorn krånglar.


"Lilla" dockan med kusin



Jäkla dator att vara trög

Alltså en dator som är så trög som vår är nu finns inte.


Snacka om timglas

Oj,oj,oj va seg vår stationära dator är nu.Det är bara timglaset som gäller.Verkar som det är sista andetaget för denna dator.
Igår var jag och hälsa på det nya lilla underverket som kommit till världen.Så söt hon är och så tålig.Storasyster var stolt.Den damen är för go.Hon höll på.Hon är så duktig men så har hon ju blivit storasyster.Kolla in mig med sonens klan.


Stort GRATTIS

I morse kom hon flickan.Stor är hon oxå 4,2 kg och 53 cm lång.Vilken lycka att få ytterligare ett barn och ett välskapt sådant.Nu har de två av varje sort och jag har 6 barnbarn.Tre flickor och tre pojkar.Kan det bli så mycket bättre.Tror inte det.
Här är hon den lilla prinsessan.Fast sonen kallar henne vårt nya kulstötarhopp.Eller kanske boxare med tanke på den fina gard hon redan har.

Circa 1 timma gammal.
VÄLKOMMEN till världen
Farmor o Farfar


Inget barnbarn ännu

Tja bloggen!
Vårt 6:te barnbarn dröjer så det är bara att vänta.Stackars Anna!Det är långa dagar att vänta.
Otto har varit lite halt på benet som han skadade så illa för snart 1 år sedan.Vi hoppas att det går över snart,men det verkar inte som han lider av det.Han springer runt som vanligt,den lille sötnosen,och han är lika trevlig som alltid.
Skynda dig och kom baby.


Ingen inspiration

Det har varit brist på inspiration här så därför skrivs det inget.Det händer inget särskilt,bara det gamla vanliga.Vi väntar alla på att det skall komma ett nytt barnabarn.Babyn skulle varit här nu,men han/hon har väl det så bra där inne i den varma magen,så den inte vill ut.Vi vill iallafall att den kommer ut snart så vi får se den.Dom brukar vara så söta,dom små barnabarnen.
Men så fort babyn kommit skall ni få se den.
Ottos mamma har fått 7 nya valpar.Dem kan ni få se på bild om ni går in på kennel som vi har länkat till bloggen.


Mössor mitt i sommaren

Nu har matte stickat mössa till husse samt virkat en mössa till Emelina.Vi hade så kul igår när Totte var här.Vi lekte och stojade.Matte och Emelina bakade bullar.Sedan kom Frida och då vankades det godis.Vi fick oxå smaka.Spekemat är det bästa som finns.


Tankar

Gud va feg man är.
När jag stod framme vid kistan vi Ingers begravning,sa talade en kvinna så fint.Hon berättade om fina minnen son hon haft med Inger.Skulle önska att jag vågade säga något jag med.
Då skulle jag sagt.
Tack Inger.Tack för att du och moster Lillie lärde mig simma,det är ju livsviktig kunskap. Tack  också för att jag fick vara hos er på sommarna.Det kommer jag aldrig att glömma.
Vila i frid.


Matte och hundar

Matte har tydligen alltid gillat hundar.Här kommer ett kort som är så litet.så litet,på matte med hund.Då var hon inte gammal,som nu.


Oj va det regnade

Det kom en hel massa regn igår så vi var ute minst möjligt.Det regnade och blåste som bara den och då är det inte så skönt att gå ut.
Matte var i Göteborg och fick träffa sin väninna från Canada.Det var trevligt,sa hon.Men omständigheterna kunde varit bättre för det var väninnans mammas begravning.Men matte var så glad över att få träffa sin väninna.Det var 6 år sedan sist.
Begravningen var ljus och fin,sa matte.Så ville nog Inger ha det för hon var en glad människa,nära till skratt.Inger blev 86 år.


Getingen,Sveriges farligaste djur?

Idag blev både husse och matte stugna av getingar.Husse på ryggen och matte på ena tutten.Matte hoppades att hon skulle få tuttar som Dolly Parton,men icke.Hon fick bara en röd prick.Värre blev det för husse som var tvungen att ta en spruta.Han fick en stor svullnad som ett bordtennisrack ,men 1 timme efter adrenalinsprutan började han bli bättre.


Vi får lördagsgodis

Nu har värmeböljan försvunnit.Då blev nog Åse glad när hon kom till Göteborg idag och det var vanlig svensk sommar.
Här kommer ett kort när vi får lite lördagsgodis.



1 År

Tänk nu är det 1 år sedan matte började skriva i denna blogg.Fast nuförtiden är det ju mest jag,Otto,som skriver.Jag tror att matte inte är så pigg på att skriva när det är sommar,varmt och skönt.Då vill hon mest vara utomhus.Fast idag är det visst sista dagen på denna värmebölja.Tråkigt tycker matte.Hon vill ha 30 grader jämt hon.
Hälsningar från Ottosen