Snö

Efter flera dagar med sol så kom måndagen med mulet och snö.Inte så att det snöar mkt men det kändes stor skillnad på vädret idag och tidigare dagar.Idag var det -1 grad och så snöfall så det kändes mkt kallare än de andra dagarna.Men här har det inte kommit så mkt snö så att man kan gå ut och kasta snöbollar precis.
Talade med min dotter  i telefon.Hela familjen är på semester i Thailand.Där hade det oxå varit mulet idag men 28 grader varmt och nästan lika varmt i havet.Frida,så heter dottern,sa att hon kommit till paradiset.Underbart väder och underbar mat och människor.Det är dem väl unt så som de jobbar annars.Över 40.000 kronor kostade resan för 4 personer,men det har Patrik sparat in på att sluta snusa.Han är så duktig så.Fortsatt härlig semester på er.


Postat av: Anita o Uno

Hej på er!

Ja det är väl en gullig och avslappande bild som du satt in. Jag har en dotter med familj som åker till Thailand nu i December oxå. Har oxå ett barnbarn som heter Frida men det är min ena sons dotter. Mycket gemensamt. Hundar och barn och mycket mer.

Kram från oss

2008-11-25 @ 00:12:30
URL: http://unoett.blogg.se/




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: